Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaaritallenne: Video sosiaalisessa mediassa

Liikkuvalla kuvalla keräät kohderyhmäsi huomion! Miten hyödyntää videota tehokkaasti osana sosiaalisen median markkinointia ja mitä rajoitteita eri kanavat asettavat videoiden julkaisulle?

Webinaarissa perehdytään videon rooliin sosiaalisen median käytetyimmissä kanavissa (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn). Millaista videosisältöä eri kanaviin tulisi tuottaa ja minkälaisia rajoituksia eri kanavat asettavat videosisällöille. Käymme koulutuksessa läpi myös esimerkkejä yritysten ja organisaatioiden videototeutuksista.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kuukauden ajan.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu yrityksissä työskenteleville sosiaalisen median ja digiviestinnän osaajille, jotka haluavat kehittyä työssään. Työskentelet mahdollisesti yrityksen digitaalisesta ja yhteisöllisestä viestinnästä vastaavana markkinointi- tai viestintäosastolla, mutta kaipaat tukea sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuuden kasvattamiseen ja haluat oppia alasta ja eri palveluista lisää yhdessä muiden oman alasi osaajien kanssa.

Webinaari on tallennettu 13.6.2019.

Tallenteen katseluoikeus maksaa 120€ + alv 24 %. Osta tallenne täältä!

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

120 € + alv 24 %
Tallenne toimitetaan sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta.

Tätä aihetta kouluttavat:

050 371 4075
Antti on LM Somecon talousjohtaja, perustaja, videosisällöntuottaja sekä kouluttaja erityisalueenaan liikkuva kuva YouTubessa sekä muissa sosiaalisen median kanavissa.