Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Vaikuttava visuaalinen viestintä

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kyllä vanha kansakin sen jo tiesi. Jatkuvasti päivittyvässä uutisvirrassa me markkinoijat pinnistelemme voittaaksemme yleisömme huomion ja pysäyttääksemme ohiscrollaajan peukalon. Siksipä yhä useampi yritys panostaa visuaaliseen sisältöön – sekä tiedon että tunteiden tehokkaana välittäjänä.

Tässä koulutuksessa tutustumme visuaalisen sisältöstrategian käsitteeseen ja etsimme kuvallisia keinoja tavoitteellisemman sisällön luontiin. Koulutuksessa käydään myös läpi tiedon visualisoinnin keinoja ja nähdään esimerkkejä onnistuneista toteutuksista. Koulutuksen avulla opit hyödyntämään brändi-ilmettä myös sosiaalisessa mediassa.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kuukauden ajan.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu viestinnän ja markkinoinnin osaajille, jotka haluavat kehittää yrityksen visuaalisuutta ja tehdä vaikuttavaa viestintää verkossa.

Huomioithan, että tässä webinaarissa ei opetella kuvakäsittelyä käytännössä vaan keskitytään visuaalisen ilmeen räätälöintiin sosiaalisessa mediassa.

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

200 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.