Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaaritallenne: Työnantajakuva verkossa

Parhaista talenteista käytävä kilpailun kiristyessä organisaatiot joutuvat kilpailemaan keskenään paitsi asiakkaista, myös parhaista työntekijöistä. Houkutellakseen parhaita mahdollisia työntekijöitä on kyettävä erottumaan positiivisesti muista – houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen ja viestintä ovat tässä keskeisessä roolissa.

Sosiaalinen media tarjoaa organisaatioille erinomaisia mahdollisuuksia työnantajakuvan jatkuvaan ja monipuoliseen viestintään, ja mahdollisuuden tavoittaa myös ne alansa huippuosaajat, jotka eivät aktiivisesti etsi töitä. Tässä webinaarissa pureudutaan nimenomaan sosiaalisen median mahdollisuuksiin työnantajakuvan viestinnälle. Lisäksi koulutuksessa kiinnitetään huomioita työntekijöiden rooliin työnantajakuvan viestinnässä.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kuukauden ajan

Kenelle?

Webinaari on suunnattu organisaation markkinointiviestintä- tai HR-tehtävissä työskenteleville, jotka kaipaavat ideoita työnantajakuvan viestintään tai kenties myös kirkastusta siihen, miksi työnantajakuvan viestintä tulee ymmärtää oleellisena osana organisaation muuta markkinointiviestintää.

Ohjelma

Webinaari on tallennettu 12.12.2019.

Tallenteen katseluoikeus maksaa 120€ + alv 24 %. Osta tallenne täältä!

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

120 € + alv 24 %
Tallenne toimitetaan sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 353 0485
Alexandra Byskata on TeamSomecon tuore vahvistus. Elokuussa 2018 Digital Marketing Specialistina aloittanut Alexandra, tuttavallisemmin Aksu, työskentelee mm. myynnin ja koulutuksen parissa.