Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Suunnitelmallinen sisällöntuotanto ja onnistumisten mittaaminen

Sosiaalisen median suunnitelmallinen sisällöntuotanto ja onnistumisten mittaaminen ovat sisältöstrategian ytimessä. On tärkeää, että sisällöt kumpuavat strategiassa asetettujen tavoitteiden pohjalta ja että niiden suoriutumista tarkkaillaan mittareilla – vain näin voidaan varmistua siitä, että suunta on oikea ja että tekeminen kehittyy jatkuvasti. Näin myös turvataan viestintätiimin arjen resurssien järkevä käyttö.

Koulutus keskittyy tarkastelemaan suunnitelmallisuuden roolia sosiaalisen median sisällöntuotannossa ja onnistumisen mittaamisen tärkeyttä. Koulutuksessa pohditaan kohderyhmien tunnistamista ja sisältöideointia ja annetaan konkreettisia vinkkejä sosiaalisen median mittaamiseen. Koulutus sopii asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja joille mittaaminen ei ole vielä tuttua.

 

Agenda?

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

300 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 513 3547
Paula aloitti vuoden 2018 alussa traineena Turun toimistolla ja nykyisin hän toimii Content Specialistin roolissa. Paula on englannin kielen maisteri ja työskennellyt aiemmin mm. kulttuurialalla viestinnän eri tehtävissä.