Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Sisältöideoinnin työkalut

Tässä webinaarissa sukelletaan sisältöideoinnin maailmaan! Käymme läpi erilaisia toimintatapoja ja työkaluja, joilla saadaan aikaiseksi sisältöideoita. Oli kyseessä sitten verkkosivusisällöt, sosiaalisen median julkaisut tai uutiskirjesisällöt, tämä webinaari auttaa tunnistamaan tapoja, jotka auttavat uusien ideoiden keksimisessä.

Webinaari vastaa kysymyksiin kuten: Mistä saada ideoita sisältöihin? Miten hyödyntää hyvää ideaa eri kanavissa? Käymme läpi konkreettisia tapoja ideoida sisältöjä ja tutustumme erilaisiin näkökulmiin ja työkaluihin, jotka auttavat ideoinnissa eteenpäin.

Kenelle?

Koulutus sopii kaikille sisältösuunnittelun ja -ideoinnin parissa työskenteville. Vastuullasi voi olla esimerkiksi sosiaalisen median sisällöt tai verkkosivusisältöjen suunnittelu. Olet mahdollisesti osa sisältömarkkinoinnin tai viestinnän tiimiä ja tehtäväsi on kehittää ja luoda uutta sisältöä säännöllisesti.

Koulutuksen agenda:

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

150 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tätä aihetta kouluttavat:

040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon sisältöstrategi ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.