Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: LinkedIn yrityskäyttö ja mainonta

Tässä webinaarissa otetaan LinkedInin yrityskäyttö haltuun! LinkedIn on parhaimmillaan tehokas kanava markkinointiviestinnässä. Koulutuksessa syvennytään LinkedInin yritysviestinnän mahdollisuuksiin.

Webinaarissa käydään läpi LinkedInin yrityskäytön ominaisuudet ja niiden tehokäyttö. Lisäksi käsitellään LinkedIn-yrityssivun sisällöntuotannon parhaita käytäntöjä, sekä tutustutaan Showcase Page -toiminnallisuuteen ja LinkedIn-ryhmiin. Koulutuksessa perehdytään myös LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksiin niin markkinoinnissa kuin rekrytoinnissa.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kehittämisestä vastaaville henkilöille. LinkedIn-webinaari on varmasti hyödyllinen toimitpa sitten organisaatiosi HR:n, markkinoinnin tai viestinnän parissa.

On suositeltavaa, että webinaariin osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja on ylläpitäjänä yrityksensä LinkedIn-sivulla.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

300 € + alv 24 %
Tallenne toimitetaan sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta.

Tätä aihetta kouluttavat:

040 353 0485
Alexandra Byskata on TeamSomecon tuore vahvistus. Elokuussa 2018 Digital Marketing Specialistina aloittanut Alexandra, tuttavallisemmin Aksu, työskentelee mm. myynnin ja koulutuksen parissa.