Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaaritallenne: Kohut verkossa & kriisiviestintä

Nykyaikaisessa markkinointiviestinnän kentässä organisaatioilta vaaditaan tietoa, taitoa ja moniulotteista, nopeaakin toimintaa ja tarkkailua. Tiedotusvälineiden edustajat hyödyntävät sosiaalista mediaa yhä enenevissä määrin ja myös asiakkaiden tavoittamiseksi on yhä useampia keinoja ja kanavia, mutta vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa on aina kaksisuuntaista. Voidaan perustellusti sanoa, että yksilön valta on sosiaalisen median myötä kasvanut.

Sosiaalinen media on parhaimmillaan tehokas väylä ennakoida ja tiedottaa kriisin uhatessa, mutta toisaalta monet kohut ja ”gatet” saavat alkunsa somen sisällä. Miten somekohu vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä? Kuinka kohuilta voidaan välttyä? Voidaanko jo alkanutta paloa sammuttaa? Webinaarissa perehdytään kriisien syntyyn ja kehitykseen sekä kriisiviestinnän ja maineenhallinnan periaatteisiin.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kuukauden ajan.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu kaikille sosiaalista mediaa työssään hyödyntäville, joilla yleisimpien sosiaalisen median kanavien toimintalogiikka on ennalta tuttu.

Ohjelma

 

Webinaari on tallennettu 7.11.2019.

Tallenteen katseluoikeus maksaa 120€ + alv 24 %. Osta tallenne täältä!

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

120 € + alv 24 %
Tallenne toimitetaan sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisesta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 517 0391
Mikko on sisältöstrategi ja digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on vankkaa käytännön kokemusta sisältöjen suunnittelun lisäksi myös sosiaalisen median kanavien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.