Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Instagram-sivun perusteet

Instagram on yksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Kun sisällön määrä sosiaalisessa mediassa lisääntyy jatkuvasti, sitouttavan ja erottuvan viestinnän tarve kasvaa. Kuvien ja vidoiden avulla monipuolistat yrityksesi mielikuvaa, kehität työnantajakuvaa tai lanseeraat uusia tuotteita – ja mikäs sen parempi kanava kuvalliseen viestintään kuin Instagram!

Tässä webinaarissa käymme läpi Instagramin perusperiaatteita ja uniikkeja ominaisuuksia yritysviestinnässä. Perehdymme myös suunnitelmallisuuden kehittämiseen, sekä analytiikan tutkimiseen Instagramissa. Onko teidän yrityksenne Instagram-tili ikkuna arkiseen aherrukseen vai paikka ihanalle inspiraatiolle? Sen voit päättää webinaarissa!

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kuukauden ajan.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kanavia ylläpitäville ja erityisesti kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille. Webinaariin osallistuja on jo luonut profiilin palveluun ja tutustunut kevyesti palvelun perustoimintoihin.

Ohjelma

Kun perusteet on hallussa, voit opetella markkinointia Instagramissa syvemmin! Tutustu webinaareihimme Instagram-markkinointia edistyneelle sekä Instagram Stories ja IGTV markkinoinnin käytössä.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

200 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.
040 510 3847
Jessi Ristilä on Somecon videomaestro. Videotuotannon lisäksi hän tekee kuluttajamarkkinointia ja kouluttaa muun muassa visuaalisuutta, Instagramia ja liikkuvaa kuvaa. Missä Jessi, siellä myös videokamera.