Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Instagram-markkinointia edistyneelle

Markkinointiviestintä kehittyy yhä keskustelevampaan ja osallistavampaan suuntaan. Some-jätti Facebook palkitsee vuorovaikutteisimmat sisällöt, eikä Facebookin omistama Instagramkaan säästy yhteisöllisen sisällön vaatimukselta. Ajassa kiinni olevat yritykset pyrkivät nyt rakentamaan faniyhteisöjä, herättämään keskustelua ja innostamaan ja inspiroimaan seuraajiaan.

Tässä webinaarissa käymme läpi Instagramin tuoreimmat uudistukset ja perehdymme vaikuttavan yritysviestinnän kulmakiviin Instagramissa. Pohdimme sekä vuorovaikutteisuuden kehittämistä että organisaation brändi-ilmeen soveltamista kanavassa. Tässä webinaarissa opit tekemään myös Instagram-mainontaa ja tutkimaan Instagram-tilisi analytiikkaa.

Tervetuloa viemään organisaationne Instagram-läsnäolo seuraavalle tasolle!

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi kuukauden ajan.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kanavia ylläpitäville ja erityisesti kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille.

Webinaariin osallistujalla on jo kokemusta Instagramin yritystilin ylläpidosta ja päivittämisestä.

Ohjelma

Kuulostiko ohjelma liian vaativalta? Tutustu Instagram-sivun perusteet -webinaariimme, se voisi olla sinulle.

Kiinnostaisiko oppia lisää markkinoinnista Storiesin puolella? Tutustu webinaariimme Instagram Stories ja IGTV markkinoinnin käytössä.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

200 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.