Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Google Ads -hakusanamainonnan jatkokoulutus
Onko Google adsin perusteet jo hallussa, mutta haluaisit oppia tavoittelemaan yhä suurempaa osuutta mainosten näyttökerroista? Tässä koulutuksessa pureudutaan syvemmällä tasolla Google Adsin maailmaan, kuten olemassa olevien hakusanamainonnan kampanjoiden kehittämiseen ja optimointiin. Kolmen tunnin aikana opit muun muassa kuinka käytät mainosbudjettisi oikein, mitkä kampanja- ja mainosryhmäasetukset ovat toimivimmat kampanjoillesi ja kuinka hyödynnät eri tarjousstrategioita. Koulutuksen päätyttyä osaat optimoida mainostekstejä, hakusanoja ja kampanjarakennetta.
Koska tulosten mittaaminen ja tekemisen kannattavuuden tarkistaminen on yksi avaintekijöistä jatkuvan kehityksen kannalta, käsitellään koulutuksessa aihetta myös tästä näkökulmasta. Opit, mitä lukuja sinun tulisi lukea ja vertailla mainosraporteissa ja kuinka löydät parhaat mittarit ja luot uusia. Mittaamisen avulla selvität saavutatko asettamasi tavoitteet ja näkyykö yrityksesi mainos teille relevanteilla hakutermeillä.

Koulutuksen ohjelma

  • Kampanjarakenteen optimointi
  • Hakusanojen optimointi
  • Tavoitteellesi sopivimmat kampanja-asetukset
  • Tavoitteellesi sopivimmat mainonnan mittarit
  • Huutokauppatilastojen hyödyntäminen
  • Tavoitteellesi sopivimmat tarjousstrategiat

Kenelle?

Koulutus on suunnattu hakusanamainontaa tekeville ja Google Ads -työkalusta jo kokemusta keränneille. Parhaan oppimiskokemuksen saat, jos sinulla on vähintään luku-, mielellään muokkaus- tai ylläpitäjän oikeudet yrityksesi Google Ads -tilille.
Entry fee icon

Osallistumismaksu:

300 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus