Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari Facebookin algoritmimuutoksesta

Facebook ilmoitti vuoden 2018 alussa tekevänsä ison muutoksen algoritminsa toimintaan niin, että kaverien ja ryhmien keskustelut saavat isompaa painoarvoa ja yritys- ja organisaatiosivujen julkaisut taas menettävät ilmaista näkyvyyttä. Tässä webinaarissa käsitellään muutoksen vaikutusta viestintään ja markkinointiin Facebookissa. Mitä hyötyä ja mitä haasteita muutos tuo käytännössä sosiaalisen median markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen? Saat webinaarista konkreettiset vinkit, miten varmistat kohderyhmien tavoittamisen jatkossa.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi ainakin kuukauden ajan.

Webinaarin vetäjä

Strategist & Founder Minna Valtari on erikoistunut sosiaalisen median kanavien kehityksen seuraamiseen ja tulkitsemiseen. Webinaarissa hän tuo esille havaintoja algoritmimuutoksen etenemisestä ja antaa käytännönläheisiä vinkkejä tavoitteellisen markkinoinnin ja mainonnan toteutukseen muuttuvassa Facebook-ympäristössä.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

200 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tätä aihetta kouluttavat:

040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Valmentajana hän innostaa johtoa ja asiantuntijoita olemaan näkyvillä ja osallistumaan sosiaalisessa mediassa.