Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Facebook-markkinoinnin strategia

Tässä webinaarissa keskitymme Facebook-markkinoinnin strategiaan: miksi sellainen on järkevä olla olemassa ja mitä siihen kannattaa sisällyttää? Facebook-markkinointi on monille organisaatioille ja yrityksille erottamaton osa markkinointiviestinnän kokonaisuutta, mutta tekemisestä voi usein uupua strategiset linjaukset. Kanavaa päivitetään kulloinkin käytettävissä olevan ajan mukaan ja ad hoc-painotteisesti. Tämä webinaari antaa valmiudet tehdä Facebook-markkinoinnista suunniteltua ja tavoitteellista – ja tätä kautta myös tuloksellista. Käymme läpi käytännönläheisesti mitä osa-alueita Facebook-markkinoinnin strategiaan kannattaa sisällyttää ja miksi. Lisäksi jaamme käytännön vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla strategian luominen onnistuu.

Koulutuksen ohjelma

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu yrityksen tai organisaation sosiaalisen median markkinointia hoitaville tai siitä vastaaville. Voitte olla Facebook-markkinoinnin suhteen alkutekijöissä tai tehneet sitä jo pidemmän aikaa, mutta kaipaatte tekemiseen tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Teillä voi myös olla jo olemassa jonkinlainen Facebook-markkinoinnin suunnitelma, mutta se kaipaa päivitystä ja uutta näkemystä.

Osallistumismaksu:

150 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus