Powered by Someco
Somekoulutus
Videotuotannon työpaja

Liikkuva kuva valtaa alaa! Videomateriaalin teko nähdään usein työläänä ja kalliina projektina, mutta kevyttä videotuotantoa esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin on mahdollisuus toteuttaa pienemmälläkin budjetilla.

Tässä työpajassa perehdymme kevyen videokuvauksen perusteisiin. Miten videoiden tuotto onnistuu mobiililaitteella, mitä haasteita liittyy äänen tallentamiseen sekä valaistukseen, entä miten toimia eri puolella kameraa? Koulutuksessa pidetään myös konkreettinen työpaja-osio, jossa käydään läpi videon peruseditointia mobiililaitteilla (sovelluksina esim. iMovie / iOS sekä Adobe Premiere Clip / Android).

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 5-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu yrityksissä työskenteleville sosiaalisen median ja digiviestinnän osaajille, jotka haluavat kehittyä työssään. Työskentelet mahdollisesti yrityksen digitaalisesta ja yhteisöllisestä viestinnästä vastaavana markkinointi- tai viestintäosastolla, mutta kaipaat tukea sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuuden kasvattamiseen ja haluat oppia alasta ja eri palveluista lisää yhdessä muiden oman alasi osaajien kanssa.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

350 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

050 371 4075
Antti on Somecon talousjohtaja, perustaja, videosisällöntuottaja sekä kouluttaja erityisalueenaan liikkuva kuva YouTubessa sekä muissa sosiaalisen median kanavissa.