Videotuotannon työpaja (mobiililaitteilla)
22.8.2019
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
Ilmoittaudu 16.8.2019 mennessä!

Liikkuva kuva valtaa alaa! Videomateriaalin teko nähdään usein työläänä ja kalliina projektina, mutta kevyttä videotuotantoa esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin on mahdollisuus toteuttaa pienemmälläkin budjetilla.

Tässä työpajassa perehdymme kevyen videokuvauksen perusteisiin. Miten videoiden tuotto onnistuu mobiililaitteella, mitä haasteita liittyy äänen tallentamiseen sekä valaistukseen, entä miten toimia eri puolella kameraa? Koulutuksessa pidetään myös konkreettinen työpaja-osio, jossa käydään läpi videon peruseditointia mobiililaitteilla (sovelluksina esim. iMovie / iOS sekä Adobe Premiere Clip / Android).

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 5-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Koulutus on suunnattu yrityksissä työskenteleville sosiaalisen median ja digiviestinnän osaajille, jotka haluavat kehittyä työssään. Työskentelet mahdollisesti yrityksen digitaalisesta ja yhteisöllisestä viestinnästä vastaavana markkinointi- tai viestintäosastolla, mutta kaipaat tukea sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuuden kasvattamiseen ja haluat oppia alasta ja eri palveluista lisää yhdessä muiden oman alasi osaajien kanssa.

Mikäli haluat oppia videotuotantoa myös järjestelmäkameralla, katso toinen työpajamme: Videotuotannon työpaja (järjestelmäkameralla ja tietokoneella).

Videotuotannon työpaja (mobiililaitteilla)
22.8.2019
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
Ilmoittaudu mukaan 16.8.2019 mennessä

Antti on Somecon talousjohtaja, perustaja, videosisällöntuottaja sekä kouluttaja erityisalueenaan liikkuva kuva YouTubessa sekä muissa sosiaalisen median kanavissa.