Videotuotannon työpaja (järjestelmäkameralla ja tietokoneella)

Liikkuvalla kuvalla keräät kohderyhmäsi huomion! Käytännönläheisessä työpajassamme opit, kuinka vältyt suurimmilta sudenkuopilta videomateriaalin käytännön toteutuksessa.

Työpajassa perehdymme videotuotannon perusteisiin. Minkälaisella kameralla videotuotanto onnistuu, mitä haasteita liittyy äänen tallentamiseen sekä valaistukseen, entä miten toimia eri puolella kameraa? Koulutukseen sisältyy myös konkreettinen työpaja-osio, jossa käydään läpi videon peruseditointia maksuttomalla Resolve-ohjelmalla.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 5-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Mikäli haluat oppia videotuotantoa myös mobiililla, katso toinen työpajamme: Videotuotannon työpaja mobiililaitteilla.

Koulutus on suunnattu yrityksissä työskenteleville sosiaalisen median ja digiviestinnän osaajille, jotka haluavat kehittyä työssään. Työskentelet mahdollisesti yrityksen digitaalisesta ja yhteisöllisestä viestinnästä vastaavana markkinointi- tai viestintäosastolla, mutta kaipaat tukea sosiaalisen median markkinoinnin suunnitelmallisuuden kasvattamiseen ja haluat oppia alasta ja eri palveluista lisää yhdessä muiden oman alasi osaajien kanssa.

Jessi Ristilä on Somecon videomaestro. Videotuotannon lisäksi hän tekee kuluttajamarkkinointia ja kouluttaa muun muassa visuaalisuutta, Instagramia ja liikkuvaa kuvaa. Missä Jessi, siellä myös videokamera.