Powered by Someco
Somekoulutus
SomenHermolla-webinaarit

#SomenHermolla-webinaari auttaa osaamisen ylläpidossa

LM Someco toteuttaa kerran kuussa #SomenHermolla-webinaarin, jossa käydään läpi suosituimpien sosiaalisen median kanavien ajankohtaiset muutokset edellisen kuukauden ajalta. Noin tunnin kestävässä webinaarissa käsitellään niin Facebookin, Instagramin, LinkedInin kuin Twitterin orgaaniseen ja maksulliseen hyödyntämiseen tulleita uudistuksia, ja analysoidaan, miten erilaiset toimijat voivat hyödyntää näitä uudistuksia ja miten omaa toimintaa kannattaisi kehittää näihin muutoksiin peilaten. Kunkin webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen.

 

Mitä hyötyä?

Webinaarissa kuulet asiantuntijan esittämänä tiivistetyssä, analysoidussa muodossa uudistuksista #SomenHermolla.

Sen sijaan, että käyttäisit viikoittain tunteja omaa aikaasi sosiaalisen median uudistusten seurantaan verkossa surffaten ja muutoksista tietoa hakien, saat asiantuntijan näkemyksen siitä, miten muutokset vaikuttavat erilaisten toimijoiden uusiin mahdollisuuksiin hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

Valmentajat

Webinaarin toteuttaa LM Someco Oy:n Minna Valtari tai Lotta Kinnunen. Sairastapauksissa pidätämme oikeuden muuttaa webinaarin toteutusajankohtaa.

Jokainen osallistuja saa käyttöönsä myös webinaaritallenteen, joka on katsottavissa kuukauden ajan webinaarin toteutuksen jälkeen.

Minna Valtari on äitiyslomalla 22.5.2020 alkaen, joten webinaarit toteuttaa toistaiseksi Lotta Kinnunen.

 

Osallistumismaksu

Voit ostaa kerralla osallistumisen webinaareihin vuodeksi (sis. 11 webinaaria, heinäkuussa kesätauko eli ei webinaaria).
Koko vuoden osallistuminen 1320 € + alv. 24 %

  • Jos haluat ostaa webinaarijäsenyyden tiimissäsi useammalle, saat lisäosallistujat mukaan puoleen hintaan.
  • Jos osallistujia on tiimisissäsi yli 5, pyydä tarjous tiimillenne.
  • Jos edustat järjestöä tai olet työelämän ulkopuolella, saat osallistumisen puoleen hintaan.
  • Jos edustat markkinointi- tai viestintätoimistoa, pyydäthän meiltä räätälöidyn tarjouksen.

Tutustu webinaarisarjaamme!

Haluatko testata webinaaria 4.11.2020 tai katsoa tallenteen 7.10.2020 toteutetusta webinaarista?

Voit osallistua tututumiskertaan 4.11. tai ostaa jo toteutetun webinaarin tallenteen katseluoikeuden tutustumishinnalla 150 € + alv. 24 %. Mikäli haluat ostaa koko vuoden osallistumisen tutustumiskerran jälkeen, hyvitämme tutustumiskerran hinnan vuosihinnasta.

Webinaari toteutetaan kunkin kuukauden alussa keskiviikkoaamupäivisin klo 10.00-11.00.

Jokainen osallistuja saa käyttöönsä myös webinaaritallenteen, joka on katsottavissa kuukauden ajan webinaarin toteutuksen jälkeen.