Powered by Someco
Somekoulutus
Ostetun Facebook-näkyvyyden perusteet

Facebookilla on suuri rooli yritysten markkinointiviestinnässä, erityisesti kuluttajakaupassa. Facebook tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen näkyvyyteen.

Tässä koulutuksessa opetellaan ostamaan näkyvyyttä Facebookissa käytännössä Mainosten hallinta -työkalua (Ads Manager) hyödyntäen. Käymme läpi työkalun perusteet ja opettelemme näkyvyyden kohdentamista, sijoittelua kuin sisällön rakentamista. Teemme käytännön harjoituksia erilaisten kampanjoiden toteuttamiseen liittyen. Mikäli osallistujilla ei vielä ole mainostilejä Facebookissa, ne luodaan – varaa siis mukaan maksuvälineenä käyvä luottokortti, jotta saat mainostilin avattua.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti ostetun Facebook-näkyvyyden tekemisestä kiinnostuneille. Et ole vielä ostanut näkyvyyttä Facebookissa, tai olet ehkä testaillut, mutta haluat oppia kohdentamisen perusteet. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

On suositeltavaa, että koulutuksen osallistuja saa jo koulutuksessa kokeiltua Ads Manager-työkalua. Jos näkyvyyden ostaminen Facebookissa on sinulle jo jonkin verran tuttua, tule mukaan ostetun Facebook-näkyvyyden jatkokoulutukseen.

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

350 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.
040 413 2481
Strategist Wilma Inkinen on datavetoiseen sisältömarkkinointiin ja tarinankerrontaan intohimoisesti suhtautuva "some-tyyppi". Somecolla Wilma kouluttaa asiakkaita sosiaalisen median markkinoinnista ja sparraa heitä tavoitteellisempaan tekemiseen.