Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Ostetun Facebook-näkyvyyden jatkokoulutus

Facebookilla on suuri rooli yritysten markkinointiviestinnässä, erityisesti kuluttajakaupassa. Facebook tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen mainontaan.

Tämä koulutus tarjoaa tietoa ostetun Facebook-näkyvyyden erityispiirteistä ja sen roolista mediamixissä. Käsittelemme erilaisia mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Perehdymme syvemmin myös Facebookin pikseliin, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita. Käymme läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja, mainonnan optimointia ja mittaamista.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti ostetusta Facebook-näkyvyydestä ja sen kehittämisestä vastaaville henkilöille. Olet jo tehnyt töitä Mainosten hallinta-työkalulla, mutta kaipaat lisää osaamista. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

On suositeltavaa, että tähän koulutukseen osallistuja jo toteuttaa ostettua Facebook-näkyvyyttä. Vasta-alkajat ovat tervetulleita kasvattamaan Facebook-sivulla markkinoinnin osaamistaan Ostetun Facebook-näkyvyyden perusteisiin.

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

300 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 413 2481
Strategist Wilma Inkinen on datavetoiseen sisältömarkkinointiin ja tarinankerrontaan intohimoisesti suhtautuva "some-tyyppi". Somecolla Wilma kouluttaa asiakkaita sosiaalisen median markkinoinnista ja sparraa heitä tavoitteellisempaan tekemiseen.