Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: LinkedIn yrityksille – Markkinoinnin ja työnantajakuvan työkalut

LinkedInin painoarvo on jatkuvassa kasvussa B2B-markkinoinnissa, mutta samalla kanavan merkitys työnantajakuvan luomisessa on vahvistunut. Tämä kurssi antaa osallistujalleen avaimet LinkedInin syvempään hyödyntämiseen yrityksen tavoiteiden saavuttamiseksi niin markkinoinnin kuin työntantajakuvan luomisen saralla.

Agenda?

On suositeltavaa, että webinaariin osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja on ylläpitäjänä yrityksensä LinkedIn-sivulla.

Osallistumismaksu:

300€ + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

050 5533 735
Jani Lilja on ICT-taustainen ikuinen idealisti, joka uskoo yrityksen seinien sisällä tapahtuvan avoimen keskustelun ja viestimisen olevan selkäranka kaikelle julkiselle tekemiselle. Janin mielestä jokaisella ihmisellä ja yrityksellä on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi.