Powered by Someco
Somekoulutus
Instagram-markkinointia edistyneelle

Vuonna 2018 markkinointiviestintä kehittyy yhä keskustelevampaan ja osallistavampaan suuntaan. Some-jätti Facebook palkitsee vuorovaikutteisimmat sisällöt, eikä Facebookin omistama Instagramkaan säästy yhteisöllisen sisällön vaatimukselta. Ajassa kiinni olevat yritykset pyrkivät nyt rakentamaan faniyhteisöjä, herättämään keskustelua ja innostamaan ja inspiroimaan seuraajiaan.

Tässä koulutuksessa käymme läpi Instagramin tuoreimmat uudistukset ja perehdymme vaikuttavan yritysviestinnän kulmakiviin Instagramissa. Pohdimme sekä vuorovaikutteisuuden kehittämistä, että organisaation brändi-ilmeen soveltamista kanavassa. Tässä koulutuksessa opit tekemään myös Instagram-mainontaa ja tutkimaan Instagram-tilisi analytiikkaa.

Tervetuloa viemään organisaationne Instagram-läsnäolo seuraavalle tasolle!

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8. Sisältöä voidaan tarvittaessa räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Tutustu myös toiseen Instagram-koulutukseemme: Instagram markkinoinnin peruskoulutukseen!

Kenelle?

Koulutus on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kanavia ylläpitäville ja erityisesti kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistujalla on jo kokemusta Instagramin yritystilin ylläpidosta ja päivittämisestä.

Koulutuksen ohjelma

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.