Powered by Someco
Somekoulutus
Google työkalut haltuun

Google on hakukoneiden kiistaton kuningas. Yhä useampi meistä turvautuu Googlen viisauteen tilanteessa kuin tilanteessa ja luottaa siihen, että ongelma pulmaamme löytyy muutamassa sekunnissa. Google onkin kuin asiakkaiden kultakammio, sillä ihmiset etsivät tietoa, palveluita tai tuotteita ja ovat valmiina vastaanottamaan viestejä.

Tämän valmennusohjelman aikana opit, miten saat oman organisaatiosi näkyväksi Googlen eri palveluissa. Opit käyttämään Googlen eri työkaluja, kuten Google Analytics, Google Ads, Google Search Console ja Google My Business. Paneudumme ohjelmiin käytännönläheisesti, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ohjelmista.

Valmennusohjelman jälkeen tiedät, miten hakukoneet toimivat, miten parannat hakukonenäkyvyyttäsi niin orgaanisesti kuin maksetun mainonnankin avulla sekä miten voit seurata digitaalisen markkinoinnin kampanjoidesi tuloksia strategisesti.

Koulutuksen ohjelma

Päivä 1: Google ABC , Hakukoneoptimointi
Päivä 2: My Business
Päivä 3: Google Ads
Päivä 4: Google Analytics

Kevään valmennusryhmä

Ke 18.3. klo 9-12
Ke 25.3. klo 9-12
Ke 1.4. klo 9-12
To 8.4. klo 9-12

 

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

1400 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta.

Tätä aihetta kouluttavat:

040 353 0485
Alexandra Byskata on TeamSomecon tuore vahvistus. Elokuussa 2018 Digital Marketing Specialistina aloittanut Alexandra, tuttavallisemmin Aksu, työskentelee mm. myynnin ja koulutuksen parissa.