Powered by Someco
Somekoulutus
Google Analytics -peruskoulutus

Kilpailu sisältömarkkinoinnissa Suomessa kiihtyy ja laadun merkitys sisällöntuotannossa on koko ajan tärkeämpää. Mutta miten voimme mitata sisällön laadukkuutta? Analytiikan avulla pystymme mittaamaan merkittävästi enemmän kuin pelkästään verkkosivujen kävijämääriä. Nykyään analytiikkaa käytetään hyödyksi paitsi koko verkkopalvelun kehittämisessä, myös sisällön kehittämisessä.

Koulutuksessa käydään läpi analytiikan ja Google Analytics -työkalun perusteet. Käsittelemme analytiikan hyödyntämistä eri näkökulmien kautta, kuten miten voit kehittää verkkopalveluasi, sisältöjäsi, mainontaasi tai myyntiäsi. Koulutuksen avulla pystyt itse tutkimaan yrityksesi verkkosivujen analytiikkaa ja tekemään siitä luotettavia johtopäätöksiä, joilla kehität palvelujasi.

Koulutuksessa et tarvitse Google Analytics-tiliä. Parhaan oppimiskokemuksen tosin saat, kun otat koulutukseen oman läppärin mukaan ja varmistat, että sinulla on vähintään luku-oikeudet yrityksesi Google Analytics -tilille.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän ja markkinoinnin parissa työskenteleville.

Ohjelmassa

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

350 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

+358407535007
Tomi Neulanen vastaa Sofokuksen asiakaskokemuksesta sekä toimii aktiivisesti analytiikkatiimissä. Neulanen korostaa analytiikan hyödyntämistä verkkopalveluiden kehittämiselle sen elinkaaren kaikissa vaiheissa.
040 484 8652
Miran työpäivät Somecolla kuluvat pitkälti sisällöntuotannon parissa. Vaihtelua työviikkoihin tuovat sosiaalisen median analytiikka sekä julkaisutyö ja mainonta.