Sosiaalisen median koulutukset

Facebookilla on suuri rooli yritysten ja yhteisöjen markkinointiviestinnässä, koska Facebookin käyttää jo lähes kolme miljoonaa suomalaista. Facebook tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen viestintään ja markkinointiin, mutta toisaalta myös tehokkaaseen asiakaspalveluun tai vaikka tuotekehitykseen ja johtamiseen. Siksi Facebook-koulutukset tulevat tarpeeseen. Facebookissa yrityksen kannattaa tarjota sidosryhmilleen ja asiakkailleen tietoa, osaamista ja keskustelunaiheita.

Tältä sivulta löydät kaikki Somecon toteuttamat avoimet Facebook-koulutukset. Voit valita juuri sinun osaamistasoon parhaiten sopivan koulutuksen, jonka avulla kehität osaamistasi! Facebook-koulutus toteutetaan yleensä pienryhmäkoulutuksena: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja. Tarvittaessa voimme toki toteuttaa koulutusmoduleja myös yrityksellesi tai yhteisöllesi räätälöitynä kokonaisuutena!

Facebookin yritys- tai organisaatiokäytön aloittelijoita suosittelemme aloittamaan Facebook-sivun ylläpitäjän peruskoulutuksella. Tämän jälkeen voit osallistua esim. Facebook Business Manager -työpajaan, jossa otetaan käyttöön yritys- ja organisaatiosivujen hallinnointiin luotu työkalu Facebook Business Manager. Kun haluat kehittyä sivujen ylläpitäjänä, ja oppia etenkin uutisvirran algoritmista Facebook-markkinoinnista, kuten sisällöntuotannon ja sisältökampanjoiden mahdollisuuksista, ilmoittaudu Facebook-markkinointia edistyneelle -koulutukseen.

Kun olet kiinnostunut maksullisen Facebook-mainonnan toteutuksesta, aloita kouluttautuminen Facebook-mainonnan työpajalla, jossa opetellaan käyttämään Mainosten hallinta (Ads Manager) -työkalua, mainonnan kohdentamista ja laajemminkin Facebook-mainonnan kampanjatavoitteita pelkän julkaisujen mainonnan (eli boostauksen) lisäksi. Jos toteutat jo monipuolisesti mainontaa, ja erilaiset kampanjatavoitteet ja niiden hyödyntäminen on tuttua, mutta haluaisit oppia lisää Facebook-mainonnan edistyneemmästä kohdentamisesta ja esimerkiksi Facebookin pikselistä, tule mukaan Facebook-mainontaa edistyneelle -koulutukseen.

Löydät tälle sivulle listattuna myös ajankohtaiset webinaarimme, jotka käsittelevä Facebook-markkinointia tai -mainontaa.

Facebook-sivun ylläpitäjän peruskoulutus
Facebook Business Manager -työpaja
Facebook-markkinointia edistyneelle
Facebook-mainonnan työpaja
22.8.2018
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
Ilmoittaudu mukaan 15.8.2018 mennessä
Facebook-mainontaa edistyneelle
29.8.2018
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
Ilmoittaudu mukaan 22.8.2018 mennessä
Webinaari Facebookin algoritmimuutoksesta
23.8.2018
Saat linkin webinaariin sähköpostitse tuntia ennen webinaarin alkua
Ilmoittaudu mukaan 16.8.2018 mennessä

Ota yhteyttä, niin voimme auttaa sinulle sopivan koulutuksen valinnassa. Toki voimme myös toteuttaa koulutuksen kerralla myös teidän tiimillenne räätälöitynä.