Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Facebook ja Instagram -mainonnan perusteet

Instagram on yksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Facebookilla taas on suuri rooli yritysten ja yhteisöjen markkinointiviestinnässä, sillä Facebookia käyttää jo lähes kolme miljoonaa suomalaista. Facebook tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen viestintään ja markkinointiin, mutta toisaalta myös tehokkaaseen asiakaspalveluun tai vaikka tuotekehitykseen ja johtamiseen. Maksettu näkyvyys vaikuttaa myös orgaaniseen näkyvyyteen.

Tässä puolen päivän intensiivikoulutuksessa käymme läpi Facebookin ja Instagramin hyötyjä ostetun näkyvyyden näkökulmasta. Perehdymme myös mainonnan analytiikan tutkimiseen kummassakin kanavassa. Jos olet hakemassa parempia tuloksia tai pohdit ovatko tavoitteesi realistisia tai aidosti mitattavia, on tämä koulutus sinulle juuri oikea. Koulutuksessa käydään läpi myös kohdentamisen mahdollisuudet ja pääset pohtimaan miten löydät oman kohderyhmäsi kanavista parhaiten.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8. Sisältöä voidaan tarvittaessa räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Sinulle, joka teet mainontaa Facebookissa tai Instagramissa. Vaihtoehtoisesti ostat näkvyyttä kummpanilta ja haluat ymmärtää mistä maksat ja mitä kannattaa ostaa. On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin palveluun ja tutustunut kevyesti palvelun perustoimintoihin.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

300 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.