Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaaritallenne: Facebook Business Manager

Facebook-markkinoinnin kehittyessä Facebook on tuonut yrityksille ja organisaatioille työkaluja, joiden avulla sivujen ylläpito, mainonta ja asiakaspalvelu voidaan toteuttaa tehokkaammin. Business Manager on Facebookin maksuton työkalu, joka on tarkoitettu yritys- / organisaatiosivujen ja mainostilien tehokkaampaan ylläpitoon ja käyttöoikeuksien hallintaan. Lisäksi työkalun avulla voidaan selkeästi erottaa Facebookin henkilökäyttö ja yritys- tai organisaatiokäyttö toisistaan.

Tässä webinaarissa käydään läpi Business Managerin perusteet: hyödyt, mahdollisuudet ja tilanteet, jolloin käyttöönotto kannattaa. Käymme käytännönläheisesti läpi, kuinka Facebook Business Manager otetaan käyttöön ja miten eri ominaisuuksia hyödynnetään.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä, joihin pyritään vastaamaan heti webinaarin aikana tai viimeistään webinaarin jälkeen. Saat webinaarin jälkeen katsottavaksi myös webinaaritallenteen, joka on käytettävissäsi ainakin kuukauden ajan.

Huomioithan, että tämä ei ole mainonnan webinaari: Mikäli haluat oppia Facebook -mainontaa, tutustu mainonnan koulutuksiimme.

Kenelle?

Webinaari on suunnattu erityisesti Facebook-sivujen ylläpitäjille ja pääkäyttäjille. Sinulla voi joko olla Facebook Business Manager jo käytössä, mutta tarvitset apua sen käyttämiseen, tai sitten olet vasta harkitsemassa työkalun käyttöönottoa. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

Webinaarista saat

Ohjelmassa

Webinaari on tallennettu 6.5.2020.

Tallenteen katseluoikeus maksaa 120€ + alv 24 %. Osta tallenne täältä!

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

150 € + alv 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 7795131
Luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla terävöittävät näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta.
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon sisältöstrategi ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.