Powered by Someco
Somekoulutus
Facebook Business Manager -työpaja

Facebook-markkinoinnin kehittyessä Facebook on tuonut yrityksille ja organisaatioille työkaluja, joiden avulla sivujen ylläpito, mainonta ja asiakaspalvelu voidaan toteuttaa tehokkaammin. Yritys- ja organisaatiosivujen ylläpitoon tarkoitettu Facebook Business Manager sujuvoittaa yritystilin ylläpitoa ja helpottaa sivujen ja mainostilien käyttöoikeuksien hallintaa. Lisäksi Business Managerin avulla voidaan selkeästi erottaa Facebookin henkilökäyttö ja yritys- tai organisaatiokäyttö.

Tässä työpajassa käydään läpi Business Managerin perusteet: hyödyt, mahdollisuudet ja tilanteet, jolloin käyttöönotto kannattaa. Käymme käytännönläheisesti läpi, kuinka Facebook Business Manager otetaan käyttöön ja miten eri ominaisuuksia hyödynnetään. Koulutuksesta on varattu reilusti aikaa osallistujien omille kysymyksille ja käytännön kokeilulle ja testaamiselle.

Huomioithan, että tämä ei ole mainonnan koulutus: Mikäli haluat oppia Facebook -mainontaa, tutustu mainonnan koulutuksiimme, Facebook -mainonnan työpaja ja Facebook -mainontaa edistyneelle.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti Facebook-sivujen ylläpitäjille ja mainonnan toteuttajille. Sinulla voi joko olla Facebook Business Manager jo käytössä, mutta tarvitset apua sen käyttämiseen, tai sitten olet vasta harkitsemassa työkalun käyttöönottoa. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.
Koulutuksesta on varattu hyvin aikaa osallistujien kysymyksille ja käytännön kokeiluille. Siksi on suositeltavaa, että koulutukseen osallistujalla on oma tietokone mukana. Facebook-markkinoinnin kanssa työskentelevät ovat tervetulleita kasvattamaan osaamistaan myös Facebook-markkinointia edistyneelle –koulutukseen!

Koulutuksesta saat

Koulutuksen ohjelma

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
044 372 8979
Tiina on sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija, joka innostuu tavoitteellisesta markkinointiviestinnästä, oli fokuksessa sitten myynnin tukeminen, työnantajakuvan viestiminen tai mielikuvien rakentaminen.
 
 
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.
 
 
040 413 2481
Social Media Specialist Wilma Inkinen on datavetoiseen sisältömarkkinointiin ja tarinankerrontaan intohimoisesti suhtautuva "some-tyyppi". Somecolla Wilma kouluttaa asiakkaita sosiaalisen median markkinoinnista ja sparraa heitä tavoitteellisempaan tekemiseen.