Powered by Someco
Somekoulutus
Julkishallinnon digiviestijän koulutusohjelma
30.10.2018
Somecon toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
9:00 - 16:00
Ilmoittaudu 23.10.2018 mennessä!

Kuinka valita organisaatiosi viesteille oikeat kanavat, tehokkaat sisällöt ja julkaisemisen keinot? Koulutuksessa opitaan strategista sisältösuunnittelua, mitataan tekemistä ja hyödynnetään sosiaalisen median kanavia uusilla tavoilla sidosryhmien tavoittamiseksi. Koulutuskokonaisuuden aikana rakennat roadmapia, jonka avulla koulutuksissa opitut uudet asiat integroituvat organisaatiosi sisältöpohjaisen viestinnän kehitykseen.

Koulutusohjelma alkaa kahden päivän lähijaksolla ja päättyy yhteen päätöspäivään. Tämän lisäksi pääset valitsemaan webinaareistamme ja työpajoista juuri sinulle ja organisaatiollesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Tarpeisiinne sopiva valinnaisten moduulien määrä sovitaan koulutusohjelman alussa etäyhteyksin toteutettavassa henkilökohtaisessa konsultoinnissa.

Koulutusohjelma toteutetaan syksyllä 2018 Somecon toimistolla Helsingissä Kasarmikadulla.

Valmennusryhmä

Aloituspäivät: 30.-31.10.2018 klo 9-16
Valinnaiset moduulit valitseminasi ajankohtina
Päätöspäivä: 9.1.2019 klo 9-16

Kenelle?

Koulutuksen aloitus- ja päätöspäivät on räätälöity julkishallinnon viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat tehdä vaikuttavia sisältöjä ja vaikuttavaa viestintää verkossa. Jos kaipaat keinoja sidosryhmiesi tavoittamiseen verkossa ja sosiaalisessa mediassa ja haluat hyödyntää eri sisältökonsepteja organisaatiosi viestien selkeyttämiseksi ja tavoittavuuden lisäämiseksi, tämä on juuri sinulle oikea koulutusohjelma! Mikäli toimit yrityksessä, tsekkaa Sisältömarkkinoinnin koulutusohjelmamme, joka starttaa syyskuussa.

Hyödyt organisaatiolle

Ideoita ja työkaluja vaikuttavan digiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutusohjelma räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti Somecon asiantuntijan avulla. Tuemme myös uusien oppien jalkauttamisessa: koulutusohjelman aikana rakennetaan roadmapia, jonka avulla koulutuksissa opitut uudet asiat integroituvat oman organisaatiosi digiviestinnän kehitykseen. Koulutusohjelman aikana osallistuja pääsee osallistumaan myös suosittuihin #SomenHermolla-ajankohtaiswebinaareihin, joissa käydään läpi kanavissa tapahtuneita uudistuksia.

Osallistumishinta

Osallistumishinta 2 948 € + alv. 24 %

Hinta sisältää aloitus- ja päätöspäivät, kaksi osallistumista valinnaisiin työpajoihin ja kuusi webinaaria, sekä koulutusohjelman ajan osallistumiset #SomenHermolla-webinaareihin. Osallistumista voidaan tarvittaessa räätälöidä – pyydä meiltä tarjous räätälöintiä toivoessasi!

Early bird -hinta – mikäli ilmoittaudut 30.9. mennessä, saat 10 % alennuksen!

Lisätyöpajat ja webinaarit

Mikäli haluat kasvattaa koulutusohjelmaasi laajemmaksi, voit osallistua myös muihin koulutuspäiviin, työpajoihin ja webinaareihin. Saat näiden normaalihinnoista 20 % alennuksen. Sovithan lisäkoulutuksiin ilmoittautumisesta tällöin suoraan meidän kanssa.

Koulutuksen ohjelma

 

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

Osallistumishinta 2 948 € + alv. 24 %
Optiona toteutettava nykytilanteen arviointi 3 kuukauden ajalta 3 sosiaalisen median kanavasta 1200 € + alv. 24 % tai 12 kuukauden ajalta 3 sosiaalisen median kanavasta 1800 € + alv. 24 %.

Valitset moduleista sinulle ja yrityksellesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Ilmoittautuessasi sitoudut alkaen hintaan 2 948 euroa + alv. 24 %. Mahdolliset lisämoduulit laskutetaan sovitusti myöhemmin koulutusohjelman aikana.

Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta.

Tarkista toistuvuus

Julkishallinnon digiviestijän koulutusohjelma
30.10.2018
Somecon toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
9:00 - 16:00
Ilmoittaudu mukaan 23.10.2018 mennessä

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Valmentajana hän innostaa johtoa ja asiantuntijoita olemaan näkyvillä ja osallistumaan sosiaalisessa mediassa.
 
 
050 356 2084
Mirka Ukkonen on sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Mirka kouluttaa johtoa ja asiantuntijoita innostavalla otteella ja hänellä on kansainvälistä kokemusta viestinnän, valtionhallinnon ja journalismin parista.