Powered by Someco
Somekoulutus
Digiviestijän koulutusohjelma

Kehity digiviestijänä osallistumalla täysin uudistettuun #Digiviestijä-webinaarisarjaan! Webinaarisarjan aikana kehität digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän osaamistasi ja päivität sosiaalisen median ja Googlen kanavakohtaisen strategisen ymmärryksesi.

Webinaarisarja on kymmenosainen. Webinaareja järjestetään viisi kevään ja viisi syksyn 2021 aikana.

Webinaarisarjan vastuuvalmentajana toimii digitaalisen markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median strategiseen suunnitteluun erikoistunut Minna Valtari, joka on sparrannut yrityksiä ja organisaatioita jo yli kymmenen vuoden ajan. Hänen kanssaan webinaareissa kuullaan muita LM Somecon kokeneita valmentajia omilla osaamisalueillaan.

Webinaarien sisältö tallennetaan LM Somecon oppimisalustalle, jonka saat käyttöösi koko valmennusvuoden ajaksi. Jos et siis pysty katsomaan jotain webinaaria suorana, voit palata milloin tahansa tallenteiden pariin.

Osallistumismaksu

Kenelle webinaarisarja on suunnattu?

Webinaarisarja on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän päättäjille ja asiantuntijoille, jotka haluavat päivittää digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin osaamisensa nykyhetkeen.

Työskentelet sitten B2C- tai B2B-yrityksessä, järjestössä tai julkishallinnossa, saat webinaarisarjallamme päivitettyä strategisen osaamisesi uudelle tasolle ja ymmärrät digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median mahdollisuuksia laaja-alaisesti.

Hyödyt sinulle ja organisaatiollesi

Webinaarisarjaan osallistumalla päivität strategisen digimarkkinoinnin ja -viestinnän osaamisesi ajan tasalle korona-aikaan sopivasti webinaareina.

Meillä on osaaminen ja kokemus webinaarien toteutuksesta – olemme viime vuosien aikana järjestäneet satoja valmennuksia webinaareina.

Voitte osallistua webinaarisarjaan myös yhdessä ja näin kasvattaa osaamista ja kehittää digitaalista markkinointia yhdessä – lisäosallistujat samasta organisaatiosta pääsevät mukaan puolella hinnalla.

Heräsikö kiinnostus?

Vastaamme mielellämme kysymyksiin webinaarisarjaa tai sen sisältöä koskien. Tervetuloa kehittämään Digiviestijän taitoja, yksin tai koko tiimin voimin!

Tutustu webinaarien sisältöön täällä!

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

1 490 € + alv. 24 %. Early bird -hinta 990 € + alv. 24 % voimassa 31.12.2020 asti.
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa.