Digiviestijän koulutusohjelma
8.10.2019
LM Somecon toimitilat, Tehtaankatu 27-29 D, Helsinki, 5. kerros.
Ilmoittaudu 2.10.2019 mennessä!

Koulutusohjelmassamme opit toteuttamaan tehokasta sisältömarkkinointia ja sisältölähtöistä viestintää, sekä valitsemaan sisällöillesi oikeat kanavat ja julkaisukeinot. Koulutuksessa opitaan strategista sisältösuunnittelua, mitataan tekemistä ja hyödynnetään sosiaalisen median kanavia uusilla tavoilla. Koulutuskokonaisuuden aikana rakennat roadmapia, jonka avulla koulutuksissa opitut uudet asiat integroituvat oman organisaatiosi sisältömarkkinoinnin kehitykseen. Noin 1-2 kuukautta koulutusohjelman päättymisen jälkeen tapaat vielä LM Somecon strategin henkilökohtaisessa sparrauksessa, jossa käytte läpi kehitystyön etenemistä ja mahdollisesti eteen tulleita haasteita.

Koulutusohjelma alkaa kahden päivän lähijaksolla ja päättyy yhteen päätöspäivään. Tämän lisäksi pääset valitsemaan webinaareista ja työpajoista juuri sinulle ja organisaatiollesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Tarpeisiisi sopiva valinnaisten moduulien määrä sovitaan henkilökohtaisessa konsultoinnissa aloittaessasi koulutusohjelman. Koulutusohjelman aikana pääset mukaan myös suosittuihin #SomenHermolla-ajankohtaiswebinaareihin, joissa käydään läpi sosiaalisen median kanavissa tapahtuneita uudistuksia.

Syksyn valmennusryhmä

Aloituspäivät: 8. – 9.10.2019 klo 9-16
Valinnaiset moduulit valitseminasi ajankohtina
Päätöspäivä: 10.12.2019

Koulutus on suunnattu yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa työskenteleville viestinnän ja markkinoinnin osaajille, jotka haluavat kehittyä sisältömarkkinoijina ja tehdä vaikuttavaa viestintää verkossa. Jos kaipaat tukea sisältömarkkinoinnin kehittämiseen ja haluat oppia hyödyntämään verkon mahdollisuuksia ja sosiaalisen median kanavia yhdessä muiden alan osaajien kanssa, tämä on juuri sinulle oikea koulutusohjelma!

Hyödyt organisaatiolle

Koulutuksen edetessä työntekijä pätevöityy digiviestijänä. Jotta kokonaisuus sopii juuri organisaationne tarpeisiin, koulutusohjelma räätälöidään henkilökohtaisesti LM Somecon asiantuntijan avulla. Tuemme myös uusien oppien jalkauttamisessa: Koulutusohjelman aikana rakennetaan roadmapia, jonka avulla koulutuksissa opitut uudet asiat integroituvat organisaationne sisältömarkkinoinnin kehitykseen. Kehitystyön etenemistä käydään läpi myös henkilökohtaisessa konsultoinnissa koulutusohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelman aikana osallistuja pääsee osallistumaan myös #SomenHermolla-ajankohtaiswebinaareihin, jolloin organisaationne saa uusimman tiedon kanavien uudistuksista välittömästi.

Osallistumishinta

Osallistumishinta 2 948 € + alv. 24 %.

Hinta sisältää aloitus- ja päätöspäivät, kolme osallistumista valinnaisiin työpajoihin ja kaksi webinaaria, sekä koulutusohjelman ajan (3kk) osallistumiset #SomenHermolla-webinaareihin. Tämän lisäksi toteutetaan konsultointi noin 1-1,5kk koulutusohjelman päätöksen jälkeen. Osallistumista voidaan tarvittaessa räätälöidä – pyydä meiltä tarjous räätälöintiä toivoessasi!

Lisätyöpajat ja webinaarit

Mikäli haluat kasvattaa koulutusohjelmaasi laajemmaksi, voit osallistua myös muihin koulutuspäiviin, työpajoihin ja webinaareihin. Saat näiden normaalihinnoista 20 % alennuksen. Sovithan lisäkoulutuksiin ilmoittautumisesta tällöin suoraan meidän kanssa.

Koulutuksen ohjelma

Aloituspäivien agendalla

Päivä 1: Organisaation strategiaa tukeva sisältömarkkinointi

• Sisältöstrategian ja onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit
• Sisällöille asetettavat tavoitteet
• Kohderyhmätuntemus
• Sisällöntuotantoa helpottavat sisältökonseptit sekä kohderyhmiä ja tavoitteita palveleva sisältömix. Työpajatyöskentely.
• Kehitysroadmapin käyttöönotto

Päivä 2: Sosiaalisen median kanavat ja sisältöjen jakelu

• Sosiaalisen median ajankohtaiskatsaus
• Kanavien roolitus (erityisesti Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn)
• Mainonta sosiaalisessa mediassa
• Työpaja kanavasuunnitelman luomiseen

Päätöspäivän agendalla
• Mittaaminen ja kehityksen analyysi sisältötyössä ja sosiaalisessa mediassa
• Roadmapien viimeistely asiantuntijan tuella, valmiiden roadmapien läpikäynti
• Todistusten jako

2 948 € + alv. 24 %
Optiona toteutettava nykytilanteen arviointi 3 kuukauden ajalta 3 sosiaalisen median kanavasta 1200 € + alv. 24 % tai 12 kuukauden ajalta 3 sosiaalisen median kanavasta 1800 € + alv. 24 %.

Valitset moduuleista sinulle ja yrityksellesi sopivimman koulutuskokonaisuuden. Ilmoittautuessasi sitoudut alkaen hintaan 2 948 euroa + alv. 24 %. Mahdolliset lisämoduulit laskutetaan sovitusti myöhemmin koulutusohjelman aikana.

Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta.

Digiviestijän koulutusohjelma
8.10.2019
LM Somecon toimitilat, Tehtaankatu 27-29 D, Helsinki, 5. kerros.
Ilmoittaudu mukaan 2.10.2019 mennessä

Strategist Wilma Inkinen on datavetoiseen sisältömarkkinointiin ja tarinankerrontaan intohimoisesti suhtautuva "some-tyyppi". Somecolla Wilma kouluttaa asiakkaita sosiaalisen median markkinoinnista ja sparraa heitä tavoitteellisempaan tekemiseen.
Kristiina Salo on sisältöstrategi. Kristiinan erityisalueita ovat strateginen sisältömarkkinointi, suunnitelmallinen sisällöntuotanto, bloggaaminen ja B2B-yritysten sosiaalisen median hyödyntäminen osana liiketoimintastrategiaa.