Powered by Someco
Somekoulutus
Webinaari: Social selling

Webinaarissa käydään läpi asiantuntijoiden henkilöbrändäystä ja opitaan miten sitä voidaan hyödyntää myynnin työkaluna. Mitä on social selling? Miten vaikutan asiantuntijana eri kanavissa, miten verkostoidun ja minkälaista sisältöä kannattaa luoda? Käymme läpi toimivia esimerkkejä ja tutustumme kanavien tarjoamiin mahdollisuuksiin myynnille.

Koulutuksen sisältö

Kenelle?

Asiantuntijoille ja myyjille, jotka haluavat kehittää omaa henkilöbrändiään verkossa. Markkinointiviestijöille, jotka toivovat saavansa eväitä oman organisaation social sellingin liittämiseksi osaksi markkinointiviestintää.

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

200 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Tätä aihetta kouluttavat:

040 517 0391
Mikko on sisältöstrategi ja digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on vankkaa käytännön kokemusta sisältöjen suunnittelun lisäksi myös sosiaalisen median kanavien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.