Powered by Someco
Somekoulutus
Sisältöstrategia haltuun -webinaarisarja
14.5.2020
Saat linkin webinaareihin sähköpostitse aina tuntia ennen webinaarin alkua
13:00 - 14:30
Ilmoittaudu 13.5.2020 mennessä!

Järjestämme suositun Sisältöstrategia haltuun -koulutuskokonaisuuden webinaarisarjana jälleen 14.5. alkaen! Kokonaisuus antaa eväät organisaation sisältöstrategian tekoon. Painotuksemme on sosiaalisessa mediassa, mutta pystyt hyödyntämään saatuja oppeja koko verkkosisällön sisältöstrategian luomisessa. Kouluttajana on sisältöstrategi, jolla on vuosien kokemus monikanavaisesta markkinointiviestinnästä.

Webinaaritoteutuksena (5 x 1,5 h) pidettävien koulutusten aikana käydään askel askeleelta läpi sisältöstrategian kulmakivet. Webinaarien välissä osallistujat työstävät kotitehtävinä oman sisältöstrategiansa osasia. Koulutusohjelman päätteeksi toteutetaan henkilökohtainen sparraus*, jossa käydään läpi viimeistelty sisältöstrategia yhdessä LM Somecon sisältöstrategin kanssa.

Koulutusohjelman aikana saat tukea sekä muilta osallistujilta että kouluttajalta suljetussa keskusteluryhmässä.

Webinaarisarjaan osallistumalla et ole sidottu matkustamaan koulutuspaikalle. On myös mahdollista, että osallistutte webinaariin yhdessä sisältötyötä tekevien kollegoidesi kanssa (max. 3/hlöä/organisaatio), jolloin voitte rakentaa strategiaanne yhdessä tiimin kanssa – tällöin sisältöstrategiatyöstä saa parhaan hyödyn irti.

Ilmoittautuminen ja hinnoittelu

Koulutusohjelman hinta: 1 950 € + alv 24 %.

Erinomainen kokonaisuus! Osaavat ja ennen kaikkea innostavat/positiivisesti haastavat opettajat. Ilman tätä en olisi saanut somekanavastrategiaa laitettua kuosiinsa. Vinkkejä tuli myös muuhun viestintään runsaasti. Pienryhmä toimi loistavasti ja joka torstaiaamupäivä meni lentäen. Suosittelen tätä!
Sanna Sinkkilä
viestintäpäällikkö, Tapaturmavakuutuskeskus

Koulutuksen ohjelma

Koulutusohjelman ajan tukena suljettu keskusteluryhmä, jossa sisältöstrategi läsnä. 

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

1 950 € + alv 24%
Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta.

Tarkista toistuvuus

Sisältöstrategia haltuun -webinaarisarja
14.5.2020
verkossa
13:00 - 14:30
Ilmoittaudu mukaan 13.5.2020 mennessä

Tätä aihetta kouluttavat:

040 517 0391
Mikko on sisältöstrategi ja digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on vankkaa käytännön kokemusta sisältöjen suunnittelun lisäksi myös sosiaalisen median kanavien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.
050 402 1393
Maarit on LM Somecon varatoimitusjohtaja ja sisältöstrategi, joka on erikoistunut luomaan yrityksille näkyvyyttä verkossa ja tavoittamaan toivotut kohderyhmät. Hänen erityisosaamistaan on strateginen sisältömarkkinointi.