Powered by Someco
Somekoulutus
LinkedIn yrityskäyttö ja mainonta
1.2.2018
Kalevankatu 12, Helsinki
9:00 - 12:00
Ilmoittaudu 25.1.2018 mennessä!

Tehokkaassa kolmen tunnin koulutuksessa otetaan LinkedInin yrityskäyttö haltuun! LinkedIn on parhaimmillaan tehokas kanava markkinointiviestinnässä. Koulutuksessa syvennytään LinkedInin yritysviestinnän mahdollisuuksiin.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi LinkedInin yrityskäytön ominaisuudet ja niiden tehokäyttö. Lisäksi käsitellään LinkedIn-yrityssivun sisällöntuotannon parhaita käytäntöjä, sekä tutustutaan Showcase Page -toiminnallisuuteen ja LinkedIn-ryhmiin. Koulutuksessa myös perehdytään LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksiin niin markkinoinnissa kuin rekrytoinnissa.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Tutustumme aihealueeseen esimerkkien kautta. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median kehittämisestä vastaaville henkilöille. LinkedIn-koulutus on varmasti hyödyllinen toimitpa sitten organisaatiosi HR:n, markkinoinnin tai viestinnän parissa.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja on jo luonut profiilin LinkedIniin ja on ylläpitäjänä yrityksensä LinkedIn-sivulla.
Juuri sitä, mitä kaipasinkin! Konkreettisia asioita, joita itsekin voi hyödyntää, mukava tunnelma. Kiva kuulla myös muiden ryhmäläisten ajatuksia.
Tua Kyrklund
Kela

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

LinkedIn yrityskäyttö ja mainonta
1.2.2018
Helsinki, Kalevankatu 12, Somecon toimitilat, Saturnus-toimistot, 3. kerros.
9:00 - 12:00
Ilmoittaudu mukaan 25.1.2018 mennessä
Enää 2
paikkaa
LinkedIn yrityskäyttö ja mainonta
6.3.2018
Helsinki, Kalevankatu 12, Somecon toimitilat, Saturnus-toimistot, 3. kerros.
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu mukaan 27.2.2018 mennessä

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
044 372 8979
Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erityisosaamisena ovat sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet työnantajakuvan viestinnälle sekä työntekijälähettilyydelle.
 
 
050 3441312
Marko kouluttaa ja konsultoi yrityksiä ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa, niin julkisesti kuin yritysten sisälläkin. Markon erityisosaamista ovat Twitter, LinkedIn, sisäinen some, työntekijälähettilyys sekä blogisparraukset.