Powered by Someco
Somekoulutus
Sosiaalisen median kouluttajat

Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin kouluttajiimme, jotka kukin toteuttavat koulutuksia omalla erikoisosaamisalueellaan. Somekoulutukset toteuttaa Someco Oy.

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
044 372 8979
Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, joka innostuu tavoitteellisesta markkinointiviestinnästä, oli fokuksessa sitten myynnin tukeminen, työnantajakuvan viestiminen tai mielikuvien rakentaminen. Tiinan erityisosaamista ovat mm. työnantajakuvan viestintä sekä Facebookin ja LinkedInin yrityskäyttö.
 
 
040 7795131
Sosiaalisen median luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä pähkinänkuoressa Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätöstemme taustalla terävöittävät tämän markkinointiammattilaisen näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta sosiaalisessa mediassa.
 
 
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.
 
 
050 5533 735
Jani Lilja on ikuinen idealisti, joka uskoo yrityksen seinien sisällä tapahtuvan avoimen keskustelun ja viestimisen olevan selkäranka kaikelle julkiselle tekemiselle. Pitkän ICT-taustan omaava, verkkoviestintään hurahtanut elämäntapakonsultti uskoo teknologian ja ihmisen olevan sekoitus, joka auttaa meitä keskittymään uuden luomiseen ja laadukkaampiin kohtaamisiin. Janin mielestä jokaisella ihmisellä ja yrityksellä on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi.
 
 
040 517 0391
Mikko on sisältöstrategi ja digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on vankkaa käytännön kokemusta sisältöjen suunnittelun lisäksi myös sosiaalisen median kanavien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.
 
 
050 444 7499
Kristiina Salo on sisältöstrategi. Kristiinan erityisalueita ovat strateginen sisältömarkkinointi, suunnitelmallinen sisällöntuotanto, bloggaaminen ja B2B-yritysten sosiaalisen median hyödyntäminen osana liiketoimintastrategiaa.
 
 
040 772 1914
Taneli on sosiaalisen median konsultti ja kouluttaja, joka auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan tehokkaammin. Tanelin osaamisalueena toimivat erityisesti Twitter, Facebook, Snapchat ja livestriimaus. Entisenä freelance-valokuvaajana myös visuaalisuuden merkitys sosiaalisessa mediassa kiinnostaa Tanelia. Taneli peräänkuuluttaa asiantuntijoita tuomaan erityisesti omaa asennetta enemmän esille.
 
 
050 371 4075
Antti on Somecon talousjohtaja, perustaja, videosisällöntuottaja sekä kouluttaja erityisalueenaan liikkuva kuva YouTubessa sekä muissa sosiaalisen median kanavissa.
 
 
040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Valmentajana hän innostaa johtoa ja asiantuntijoita olemaan näkyvillä ja osallistumaan sosiaalisessa mediassa.
 
 
040 510 3847
 
 
040 413 2481
Social Media Specialist Wilma Inkinen on datavetoiseen sisältömarkkinointiin ja tarinankerrontaan intohimoisesti suhtautuva "some-tyyppi". Somecolla Wilma kouluttaa asiakkaita sosiaalisen median markkinoinnista ja sparraa heitä tavoitteellisempaan tekemiseen.