Powered by Someco
Somekoulutus
Sosiaalisen median kouluttajat

Someco Oy toteuttaa Somekoulutukset. Meillä on tiimissämme 14 kouluttajaa, jotka kukin toteuttavat koulutuksia omala erikoisosaamisalueellaan. Tältä sivulta löydät kaikki kouluttajamme ja voit lukea heistä lisää.

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
044 372 8979
Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erityisosaamisena ovat sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet työnantajakuvan viestinnälle sekä työntekijälähettilyydelle.
 
 
040 7795131
Sosiaalisen median luovaa sisällöntuotantoa, sisältökonsepteja ja kohderyhmäymmärrystä – siinä pähkinänkuoressa Lotta Kinnusen erikoisosaaminen kouluttajana. Englannista haettu erikoistuminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätöstemme taustalla terävöittävät tämän markkinointiammattilaisen näkemystä yritysviestinnän tavoitteiden saavuttamisesta sosiaalisessa mediassa.
 
 
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.
 
 
050 5533 735
Jani Lilja on pitkän linjan konsultti, jonka ajatukset pyörivät kollaboraation ja kokonaisvaltaisen asiakaskohtaamisen ympärillä. Janin löydät parhaiten Twitteristä sekä Instagramin ja LinkedInin ääreltä.
 
 
040 827 2792
Eleonore Lundell on sisältöstrategi, jonka kiinnostuksen kohteina ovat visuaalisuus sosiaalisessa mediassa sekä B2C-markkinointi. Eleonoren erityisalueita ovat kansainvälinen markkinointi ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.
 
 
 
 
 
 
050 444 7499
Kristiina Salo on sisältöstrategi. Kristiinan erityisalueita ovat strateginen sisältömarkkinointi, suunnitelmallinen sisällöntuotanto, bloggaaminen ja B2B-yritysten sosiaalisen median hyödyntäminen osana liiketoimintastrategiaa.
 
 
050 3441312
Marko kouluttaa ja konsultoi yrityksiä ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa, niin julkisesti kuin yritysten sisälläkin. Markon erityisosaamista ovat Twitter, LinkedIn, sisäinen some, työntekijälähettilyys sekä blogisparraukset.
 
 
040 772 1914
Taneli on sosiaalisen median konsultti ja kouluttaja, joka auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan tehokkaammin. Tanelin osaamisalueena toimivat erityisesti Twitter, Facebook, Snapchat ja livestriimaus. Entisenä freelance-valokuvaajana myös visuaalisuuden merkitys sosiaalisessa mediassa kiinnostaa Tanelia. Taneli peräänkuuluttaa asiantuntijoita tuomaan erityisesti omaa asennetta enemmän esille.
 
 
050 371 4075
Antti on Somecon talousjohtaja, perustaja, videosisällöntuottaja sekä kouluttaja erityisalueenaan liikkuva kuva YouTubessa sekä muissa sosiaalisen median kanavissa.
 
 
040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Valmentajana hän innostaa johtoa ja asiantuntijoita olemaan näkyvillä ja osallistumaan sosiaalisessa mediassa.