Powered by Someco
Somekoulutus
Facebook-sivun ylläpitäjän peruskoulutus
7.6.2018
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu 31.5.2018 mennessä!

Facebookilla on suuri rooli yritysten markkinointiviestinnässä. Facebook tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen viestintään ja markkinointiin, mutta toisaalta myös tehokkaaseen asiakaspalveluun. Facebookissa yrityksen kannattaa tarjota sidosryhmilleen ja asiakkailleen tietoa, osaamista ja keskustelunaiheita.

Tule käytännönläheiseen koulutukseen käymään läpi Facebookin käyttöä yrityksen näkokulmasta. Koulutus tarjoaa Facebook-sivun ylläpitäjälle tietoa sivun ylläpidon perusteista, Facebookin yrityskäytön mahdollisuuksista ja Facebook-viestinnän suunnittelusta. Lisäksi käydään läpi, mikä on julkaisujen kattavuutta määrittelevä uutisvirran algoritmi eli laskentakaava ja miten se vaikuttaa Facebook-sivun ylläpitoon.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu kaikille sosiaalisesta mediasta kiinnostuneille ja erityisesti organisaatioiden sosiaalisen median viestinnästä ja kehittämisestä vastaaville henkilöille. Yrityksellänne saattaa jo olla profiili tai useampi sosiaalisen median eri palveluissa, mutta kaipaatte tukea ja vinkkejä ylläpitotyöhön. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuja käyttää itse Facebookia ja on tutustunut Facebook-yrityssivujen ylläpitoon, mutta myös vasta-alkajat ovat tervetulleita tutustumaan Facebookin käyttöön yrityksen näkökulmasta. Jo pidempään yrityksen Facebook-sivulla viestintää tehneelle suosittelen osallistumista Facebook-markkinoinnin tehokoulutukseen, etenkin jos mainonta Facebookissa kiinnostaa.

Koulutuksesta saat

 

Antoisa ja uusia näkökulmia tarjoava koulutus, josta sai paljon uusia vinkkejä omaan työhön.
Maria Mänttäri
Suomenlinnan hoitokunta:

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Facebook-sivun ylläpitäjän peruskoulutus
7.6.2018
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu mukaan 31.5.2018 mennessä

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
044 372 8979
Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erityisosaamisena ovat sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet työnantajakuvan viestinnälle sekä työntekijälähettilyydelle.
 
 
040 772 1914
Taneli on sosiaalisen median konsultti ja kouluttaja, joka auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan tehokkaammin. Tanelin osaamisalueena toimivat erityisesti Twitter, Facebook, Snapchat ja livestriimaus. Entisenä freelance-valokuvaajana myös visuaalisuuden merkitys sosiaalisessa mediassa kiinnostaa Tanelia. Taneli peräänkuuluttaa asiantuntijoita tuomaan erityisesti omaa asennetta enemmän esille.