Powered by Someco
Somekoulutus
Facebook-mainontaa edistyneelle
13.2.2018
Somecon toimitilat, Saturnus-toimistot, 3. kerros, Kalevankatu 12, Helsinki
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu 6.2.2018 mennessä!

Facebookilla on suuri rooli yritysten markkinointiviestinnässä, erityisesti kuluttajakaupassa. Facebook tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen mainontaan.

Tämä koulutus tarjoaa tietoa Facebook-mainonnan erityispiirteistä ja sen roolista mediamixissä. Käsittelemme erilaisiä mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Perehdymme syvemmin myös Facebookin pikseliin, jonka avulla voidaan uudelleenmarkkinoida ja seurata konversioita. Käymme läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja, mainonnan optimointia ja mittaamista.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti Facebook-mainonnasta ja sen kehittämisestä vastaaville henkilöille. Olet jo tehnyt mainontaa Facebookissa, mutta kaipaat lisää osaamista. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

On suositeltavaa, että tähän koulutukseen osallistuja jo toteuttaa Facebook-mainontaa. Vasta-alkajat ovat tervetulleita kasvattamaan Facebook-sivulla markkinoinnin osaamistaan Facebook-sivun ylläpitäjän tehokoulutukseen tai Facebook mainontaa muutamalla kympillä -koulutukseen.

Monta tutkimisen ja kokeilemisen arvoista asiaa jäi käteen!
Sirkka Nygård
Hankkijan markkinointisuunnittelija

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Facebook-mainontaa edistyneelle
13.2.2018
Helsinki, Kalevankatu 12
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu mukaan 6.2.2018 mennessä
Facebook-mainontaa edistyneelle
22.3.2018
Helsinki, Kalevankatu 12
9:00 - 12:00
Ilmoittaudu mukaan 15.3.2018 mennessä
Enää 1
paikka

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
040 827 2792
Eleonore Lundell on sisältöstrategi, jonka kiinnostuksen kohteina ovat visuaalisuus sosiaalisessa mediassa sekä B2C-markkinointi. Eleonoren erityisalueita ovat kansainvälinen markkinointi ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.
 
 
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.
 
 
040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Valmentajana hän innostaa johtoa ja asiantuntijoita olemaan näkyvillä ja osallistumaan sosiaalisessa mediassa.
 
 
040 820 3246