Powered by Someco
Somekoulutus
Facebook-mainonnan työpaja
23.5.2018
Somecon Turun toimitilat, Aurakatu 5 A 13, Turku, 5. kerros.
9:00 - 12:00
Ilmoittaudu 16.5.2018 mennessä!

Facebookilla on suuri rooli yritysten markkinointiviestinnässä, erityisesti kuluttajakaupassa. Facebook tarjoaa mahdollisuuden todella kustannustehokkaaseen mainontaan.

Tässä työpajassa opetellaan käytännössä toteuttamaan Facebook-mainontaa Mainosten hallinta -työkalua hyödyntäen. Käymme läpi mainonnan perusteet ja teemme käytännön harjoituksia erilaisten mainoskampanjoiden toteuttamiseen liittyen. Mikäli osallistujilla ei vielä ole mainostilejä Facebookissa, ne luodaan – varaa siis mukaan Facebook-mainonnan maksuvälineenä käyvä luottokortti, jotta saat tilin avattua.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti Facebook-mainonnan toteutuksesta kiinnostuneille. Et ole vielä tehnyt itse mainontaa Facebookissa, tai olet ehkä testaillut, mutta haluat oppia kohdentamisen perusteet. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.

On suositeltavaa, että tähän koulutukseen osallistuja saa jo koulutuksessa kokeiltua Facebook-mainonnan toteutusta. Vasta-alkajat ovat myös tervetulleita kasvattamaan Facebook-sivulla markkinoinnin osaamistaan Facebook-sivun ylläpitäjän tehokoulutukseen. Edistyneemmille Facebook-mainonnan toteuttajille on oma koulutuksensa.

Sain sen, mitä tulinkin hakemaan: käytännönläheisen koulutuksen ja siihen liittyvän terminologian avaamisen. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja positiivisen kannustavia.

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Facebook-mainonnan työpaja
23.5.2018
Somecon Turun toimitilat, Aurakatu 5 A 13, Turku, 5. kerros.
9:00 - 12:00
Ilmoittaudu mukaan 16.5.2018 mennessä
Facebook-mainonnan työpaja
1.6.2018
Somecon uudet toimitilat, Kasarmikatu 42, Helsinki, 2. kerros.
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu mukaan 25.5.2018 mennessä
Enää 1
paikka

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.
 
 
040 827 2792
Eleonore Lundell on sisältöstrategi, joka on kiinnostunut visuaalisuudesta sosiaalisessa mediassa sekä B2C-markkinoinnista. Eleonoren erityisosaamisalueita ovat kansainvälinen markkinointi ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.
 
 
044 372 8979
Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erityisosaamisena ovat sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet työnantajakuvan viestinnälle sekä työntekijälähettilyydelle.
 
 
040 820 3246