21.9.2017
Somecon toimitilat, Saturnus-toimistot, 3. kerros, Kalevankatu 12, Helsinki
Ilmoittaudu 20.9.2017 mennessä!

Facebook-markkinoinnin kehittyessä Facebook on tuonut yrityksille ja organisaatioille työkaluja, joiden avulla sivujen ylläpito, mainonta ja asiakaspalvelu voidaan toteuttaa tehokkaammin. Yritys- ja organisaatiosivujen ylläpitoon tarkoitettu Facebook Business Manager sujuvoittaa yritystilin ylläpitoa ja helpottaa sivujen ja mainostilien käyttöoikeuksien hallintaa. Lisäksi Business Managerin avulla voidaan selkeästi erottaa Facebookin henkilökäyttö ja yritys- tai organisaatiokäyttö.

Tässä työpajassa käydään läpi Business Managerin perusteet: hyödyt, mahdollisuudet ja tilanteet, jolloin käyttöönotto kannattaa. Käymme käytännönläheisesti läpi, kuinka Facebook Business Manager otetaan käyttöön ja miten eri ominaisuuksia hyödynnetään. Koulutuksesta on varattu reilusti aikaa osallistujien omille kysymyksille ja käytännön kokeilulle ja testaamiselle.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Koulutus on suunnattu erityisesti Facebook-sivujen ylläpitäjille ja mainonnan toteuttajille. Sinulla voi joko olla Facebook Business Manager jo käytössä, mutta tarvitset apua sen käyttämiseen, tai sitten olet vasta harkitsemassa työkalun käyttöönottoa. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.
Koulutuksesta on varattu hyvin aikaa osallistujien kysymyksille ja käytännön kokeiluille. Siksi on suositeltavaa, että koulutukseen osallistujalla on oma tietokone mukana. Facebook-markkinoinnin kanssa työskentelevät ovat tervetulleita kasvattamaan osaamistaan myös Facebook-markkinointia edistyneelle –koulutukseen!

Koulutuksesta saat

Koulutuksen ohjelma

21.9.2017
Ilmoittaudu mukaan 20.9.2017 mennessä
30.10.2017
Ilmoittaudu mukaan 23.10.2017 mennessä
7.11.2017
Turku, Aurakatu 5 A 13
Ilmoittaudu mukaan 31.10.2017 mennessä
13.12.2017
Ilmoittaudu mukaan 6.12.2017 mennessä

Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erityisosaamisena ovat sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet työnantajakuvan viestinnälle sekä työntekijälähettilyydelle.

Eleonore Lundell on sisältöstrategi, jonka kiinnostuksen kohteina ovat visuaalisuus sosiaalisessa mediassa sekä B2C-markkinointi. Eleonoren erityisalueita ovat kansainvälinen markkinointi ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.

Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.