Powered by Someco
Somekoulutus
Facebook Business Manager -työpaja
31.1.2018
Somecon toimitilat, Saturnus-toimistot, 3. kerros, Kalevankatu 12, Helsinki
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu 24.1.2018 mennessä!

Facebook-markkinoinnin kehittyessä Facebook on tuonut yrityksille ja organisaatioille työkaluja, joiden avulla sivujen ylläpito, mainonta ja asiakaspalvelu voidaan toteuttaa tehokkaammin. Yritys- ja organisaatiosivujen ylläpitoon tarkoitettu Facebook Business Manager sujuvoittaa yritystilin ylläpitoa ja helpottaa sivujen ja mainostilien käyttöoikeuksien hallintaa. Lisäksi Business Managerin avulla voidaan selkeästi erottaa Facebookin henkilökäyttö ja yritys- tai organisaatiokäyttö.

Tässä työpajassa käydään läpi Business Managerin perusteet: hyödyt, mahdollisuudet ja tilanteet, jolloin käyttöönotto kannattaa. Käymme käytännönläheisesti läpi, kuinka Facebook Business Manager otetaan käyttöön ja miten eri ominaisuuksia hyödynnetään. Koulutuksesta on varattu reilusti aikaa osallistujien omille kysymyksille ja käytännön kokeilulle ja testaamiselle.

Koulutuksemme ovat pienryhmäkoulutuksia: osallistujia on 6-8, jolloin koulutus on käytännönläheinen, ideoiva ja keskusteleva. Sisältöä voidaan myös räätälöidä osallistujien toiveiden perusteella. Jätä kommenttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai ota etukäteen yhteyttä kouluttajaan saadaksesi lisätietoja.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti Facebook-sivujen ylläpitäjille ja mainonnan toteuttajille. Sinulla voi joko olla Facebook Business Manager jo käytössä, mutta tarvitset apua sen käyttämiseen, tai sitten olet vasta harkitsemassa työkalun käyttöönottoa. Nimekkeesi voi olla esimerkiksi: Viestintäpäällikkö, tiedottaja, viestinnän suunnittelija / koordinaattori, verkkotiedottaja, community manager, yhteisömanageri tai markkinointipäällikkö tai -suunnittelija.
Koulutuksesta on varattu hyvin aikaa osallistujien kysymyksille ja käytännön kokeiluille. Siksi on suositeltavaa, että koulutukseen osallistujalla on oma tietokone mukana. Facebook-markkinoinnin kanssa työskentelevät ovat tervetulleita kasvattamaan osaamistaan myös Facebook-markkinointia edistyneelle –koulutukseen!

Koulutuksesta saat

Koulutuksen ohjelma

Entry fee icon

Osallistumismaksu:

335 € + alv. 24 %
Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä - koulutuksen toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 päivää ennen tapahtumaa, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 3 vuorokautta ennen koulutusta.

Tarkista toistuvuus

Facebook Business Manager -työpaja
31.1.2018
Helsinki, Kalevankatu 12
13:00 - 16:00
Ilmoittaudu mukaan 24.1.2018 mennessä
Enää 3
paikkaa

Tätä aihetta kouluttavat:

 
 
044 372 8979
Tiina on sosiaalisen median asiantuntija, jonka erityisosaamisena ovat sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet työnantajakuvan viestinnälle sekä työntekijälähettilyydelle.
 
 
040 827 2792
Eleonore Lundell on sisältöstrategi, jonka kiinnostuksen kohteina ovat visuaalisuus sosiaalisessa mediassa sekä B2C-markkinointi. Eleonoren erityisalueita ovat kansainvälinen markkinointi ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.
 
 
040 356 7976
Katja Mikkola on Somecon konsultti ja kouluttaja, joka innostuu ajankohtaisista ilmiöistä, aidoista kohtaamisista ja asiakkaat huomioivasta sisältömarkkinoinnista.
 
 
040 820 3246